Hvad koster en brugt iPhone 12?

Der er ingen grund til at blive lang i næbbet, når din ven flasher sin nye iPhone 12. Den har en hel ren skærm og smuk ridsefri bagside, men har du overvejet hvad en brugt iPhone 12 koster?

Vi ved godt, at telefoner er dyre. Vi ved også, at vores brugte mobiltelefoner er en hel del billigere. Og så er de endda bedre for miljøet.  

Hvad skal man vide om at købe brugte mobiltelefoner?

Hvis du giver dig i kast med en brugt iPhone 12, er der nogle ting at holde øje med, såsom:

  • Hvad betyder gigabytes for prisen?
  • Hvad betyder det, at de brugte iPhones er refurbished?
  • Hvilken stand og kvalitet har de brugte mobiletelefoner?

Læs med her og få et indblik i, hvad der er vigtigst, når du kigger på brugte iPhones. Et lille hint: Det vigtigste er dine behov og dit forhold til din bankkonto.

Brugte mobiltelefoner 

 

Prisen på en brugt iPhone 12 kommer an på gigabytes

Der var engang hvor iPhones blev solgt med 8 gigabytes, og man skulle sidde og slette apps, hvis man ville have den seneste opdatering med Candy Crush.

I dag sælges iPhone 12 til alt mellem 64 gigabytes og 264 gigabytes, og nogle gange endda mere. Så selvom du tager modellen med færrest gigabytes, så er chancen for, at du skal sidde og slette Angry Birds, som du gjorde tilbage i 2012, meget lille.

  • En brugt iPhone 12 i meget god stand med 264 GB koster ca. 5500 kroner.
  • En brugt iPhone 12 i meget god stand med 64 GB koster ca. 3900 kroner. 

Det er 40 % prisforskel, hvis man vælger mindre lagringsplads, og så er 64 GB i forvejen rigtig meget.

 

iphone 12

iCloud er din ven 

Husk, at du også har mulighed for at lagre i skyen, så du er ikke afhængig af pladsen på din telefon. Det er et godt sted at spare, hvis du ikke har behov for et proppet app-bibliotek, der tager meget plads. Alle dine selfies og Instagram-fotos kan også lagres iCloud og spare dig penge.


Læg dog mærke til:

  • Når din iCloud-lagringsplads overstiger 5 GB, skal du betale 7 kroner om måneden.
  • Når din iCloud lagringsplads overstiger 50 GB, så koster det 25 kroner om måneden for 200 GB opbevaring i iCloud.

 

Prisen kommer også an på standen af de brugte iPhones

Standen på de brugte iPhones spiller selvfølgelig ind i prisen. Alle vores iPhones er refurbished, hvilket betyder, at hver enkelt iPhone er blevet tjekket igennem og sat i stand af vores teknikere. Det er derfor ikke bare brugte mobiltelefoner vi sælger, men istandsatte telefoner.

Der er dog stadig forskel på standen, så hvis du virkelig vil spare penge og ikke har noget imod nogle ridser, kan du går et par hunrede kroner ned i pris. Det kan være en ridse på skærmen eller lidt buler i hjørnerne. Der er kun tale om skønhedsfejl på de brugte iPhones, alt indvendigt er stadig top tunet, refurbished og klar til lang tids brug. 

Skulle der alligevel være problemer, så dækker vores garanti på et år alle vores brugte mobiltelefoner, og vi har en måneds returret.

brugte iphones

Brugte mobiltelefoner er godt for klimaet

Man siger tit, at forbrugerne har magten, men når man selv står nede i butikken, så glemmer man det lidt. Men nu har vi lige mindet dig om det. Og hvis du køber en af vores refurbished brugte mobiltelefoner, er der ekstra meget godt, du kan gøre for både planeten og pengepungen.

En brugt iPhone 12 koster ikke bare færre penge, den koster også meget mindre for klimaet. Knap 80 % af Co2-udledninger for en iPhone 12 sker i produktionen.

Grunde til ny produktion er dårligt for miljøet:

  • iPhones har mange små dele, der produceres på fabrikker i hele verden, og bare transporten af de dele udgør næsten en tiendedel af en iPhone's Co2-udledning.
  • iPhones kræver sjældne metaller, som koster meget for klimaet at udvinde.

Du får også æren af at stige af forbruger-karussellen, hvor nyt avler nyt. Dit statement af en gammel, hullet 6'er kan godt opgraderes, uden at du går på kompromis med dine værdier, for refurbished brugte iPhones kan holde i lang tid.

Al kærlighed til din ven, der brugte dobbelt så mange penge nede i HuMac-butikken på Strøget for en ny iPhone 12. Men her tilbyder vi en løsning om grøn elektronik til billige penge, samtidig med at du gør en forskel for klimaet.